Benut de kracht van motivational speeches

By Stef Knibbeler

Je wilt iets doen, maar het lukt niet. Je probeert zo hard, maar iets houd je tegen. Raar! Want je denkt het echt graag te willen. Het is het gebrek aan motivatie. Letterlijk iedereen kent het en heeft er af en toe last van. Mensen die zeggen van niet, houden zichzelf voor de gek! Dit is een van de belangrijkste hulpmiddelen, die mij helpen om motivatie terug te krijgen of op te laden.

Motivational speeches

Motivational speeches! Veel mensen hebben er hun mening over. Ze vinden het zweverig en bullshit. ‘Hij kan het wel allemaal mooi uitleggen, maar na het kijken van zo’n video zie ik geen resultaat en in praktijk werkt het waarschijnlijk toch niet zo’. Dit is hoe zij erin staan. Totaal verkeerd! Met een mindset als deze kom je er nooit! Sta open voor dingen met een neutrale mening. In dit geval motivational speeches. Ze helpen je met motivatie, niet met het bereiken van resultaten. Dat moet je inderdaad zelf doen. Dat maakt de belangrijkheid van deze video’s echter niet minder! Alles begint namelijk bij motivatie! Zonder motivatie, is er geen resultaat!

Top 3 motivational speeches

Hier mijn top motivational speeches, die mij helpen bij een gebrek en behoefte aan motivatie, wanneer ik het allemaal even niet meer zie zitten of helder voor me heb:

1. Kevin Hart ~ POWER OF POSITIVITY

Hij beschrijft hoe hij in het leven staat. Hij ziet het leven als een boek. Hoe ziet je boek eruit! Is je boek interessant genoeg om het te lezen? Wanneer je leven voorbij is en doodgaat, hoe goed was je boek?! Hij beschrijft hoe wij onszelf onderschatten, waar wij als mensen wel allemaal niet tot in staat zijn. We kunnen alles, WHY NOT?!

2. Denzel Washington ~ FALL FOREWARD

Hij beschrijft hoe we in het leven moeten falen, om vooruit te komen. Wanneer we falen, moeten we hier onze kennis uit halen en reflecteren hoe het in de toekomst beter kan. Altijd blijven groeien door te falen! Zorg dat je later nooit spijt krijgt van dingen die je niet gedaan hebt, door angst van falen. ‘Falen doet pijn, spijt maakt je dood!’

3. Arnold Schwarzenegger ~ GYM (LIFE) MOTIVATION

Hij beschrijft dat mensen niet per ongeluk succesvol en gelukkig worden. Je moet er zelf alles aan doen. Je moet doen waar je gepassioneerd over bent en specifieke realistische doelen stellen, over bepaalde tijdsperioden. Blijf jezelf altijd de vraag stellen waarom je iets wilt en wat je wilt ambiëren. Doe er alles aan om jezelf te blijven motiveren, dit doel te bereiken. 

Conclusie

Dit zijn voor mij de meest inspirerende motivational speeches, waar ik mijn motivatie uit haal, wanneer nodig. Ik hoop jou deze motivatie ook mee te kunnen geven, wanneer jij een van deze video’s kijkt. Onthoud: ‘Motivational speeches geven je motivatie, de rest moet je zelf doen!’

Dit delen:

Geef een reactie