Geest

Mindset is misschien wel het belangrijkste element voor een gezond en succesvol leven. Met de juiste mindset kan je alles aan. Lees de blogs hieronder voor een succesvolle geest!

Blogs omtrent geest

Zo stop je met piekeren

Je slaapt slecht of loopt een hele dag rond met negatieve gedachten. Is er een manier om hiervan af te komen? 

Hoe ga je om met tegenslagen?

Hoe ga je nou eigenlijk om met tegenslagen? Wat moet je doen als het even niet gaat zoals jij wilt? zowel in je privé leven als in het bedrijfsleven.

ontdek wie je bent met deze vragenlijst

Wie ben ik en waar je leef ik voor? Het klinkt heel eenvoudig, maar dat is het niet. Kom achter jouw toekomstige succesverhaal met deze vragen!

De wereld is jou niks schuldig

Niemand is verantwoordelijk voor waar jij nu staat in het leven! Motivatie nodig om alles uit jezelf te halen?

Gelukkig en succesvol in het bos

Hoeveel waarde hecht jij aan jezelf en jouw omgeving? Dankbaarheid en rust zijn de basis elementen van jouw geluk!

Hoe voorkom je een burn-out?

Hoe kun jij voor de volle 100% jouw passie leven zonder dat jij het risico loopt uiteindelijk in een burn-out te belanden?

DE OPLOSSING OM AFLEIDING TEGEN TE GAAN!

Hoe zorg je ervoor dat je datgene doet wat je moet doen, zonder afleiding? Hoe ontstaat afleiding en hoe versla je afleiding?

Succesvol het kijken van deze film

Door deze film zal jij tot zoveel waardevolle inzichten komen die jou in de rest van je leven zullen helpen! Lees het blog en ontdek!

Succesvol door te mediteren

Hebben wij in dit drukke leven niet allemaal de behoefte om even tot onszelf te komen? Bereik succes en geluk met mediteren!

laat anderen maar praten en focus op jezelf

In dit blog gaan wij jou uitleggen waarom je commentaar en vooroordelen van anderen simpelweg voorbij je moet laten gaan.

Hoe perfectionisme jouw leven belemmert

Alles moet perfect en het lijkt wel of het nooit goed genoeg is. Maar wat is perfect en hoe bepaal je dit zonder dat je teleurgesteld wordt?

Sla maximaal informatie op

Knowledge is power! Daarom is het van belang dat je zorgvuldig omgaat met het opslaan van informatie, maar hoe doe je dit?

Omgaan met keuzes

Ze zijn er op ieder moment van de dag en je hele leven hangt ervan af; Keuzes. Hoe gaan we om met al deze keuzes?

Betere focus door deze geluidsgolven

Een goede focus is een van de belangrijkste skills om succesvol te worden! Maar hoe houdt je het beste focus met al deze prikkels om ons heen?

5 tips voor een succesvolle toekomst

Wat houdt een succesvolle toekomst in en op welke manier bereik je die? Deze 5 tips zullen je helpen om jouw ideale toekomst te bereiken.

Zo overwin jij je angsten!

Vaak verschuilt onder jouw angst een gedachte of overtuiging die jij als waarheid beschouwt, maar is dat wel zo? en hoe overwin je deze?

Snel en efficiënt een boek uitlezen

Hoe kom je snel tot de kern en leerdoelen van een boek, waardoor je snel door kunt naar een nieuw boek en overbodige informatie vermijdt?

Hoe kom je van uitstelgedrag af?

Je moet nog een heleboel doen maar je stelt het liever uit. Hierdoor is het alleen maar moeilijker om er nog aan te beginnen. Hoe los je dit op?

Zo benut je de kracht van zwakte en pijn

Iedereen ervaart wel eens moeilijke momenten waarin zwakte en pijn de overhand nemen. Wij leggen jou uit hoe je dit kunt omzetten in kracht!

De meest succesvolle ochtend routine

”Een goed begin is het halve werk!” Begin jouw dag succesvol en de rest van jouw dag zal alleen maar succesvoller worden!

jezelf ontwikkelen met spotify

Welk nummer ga ik vandaag eens luisteren om mezelf te motiveren? Of is er een mogelijkheid om mezelf direct te ontwikkelen met Spotify?