Top 10 beste boeken voor startende ondernemers

By Reinier Hoelen

Dit zijn voor ons DE 10 beste boeken voor (startende) ondernemers die zich willen ontwikkelen op persoonlijk en financieel gebied. Deze boeken zullen jou en jouw onderneming ontwikkelen in een groeiversnelling (mits je het ook in praktijk brengt natuurlijk). 

Wat haal je uit deze boeken?

Ten eerste zijn het boeken die erg inspirerend en motiverend zijn in vergelijking met andere boeken over deze onderwerpen. Het zijn boeken die je aanzetten tot actie en een verandering in mindset te weeg brengen wat super belangrijk is als je wilt groeien en jezelf wilt ontwikkelen. Dit is daarom ook precies de reden waarom wij deze boeken aanbevelen! 

Verder vindt je in veel van deze boeken ook hele praktische oefeningen om je persoonlijke of financiële leven, vorm te geven op een manier waarop jij het liefst je leven wilt inrichten. Ook haal je veel lessen uit de storytelling in de boeken waar je ook op andere gebieden in je persoonlijke leven wat aan hebt. Over het algemeen dus hele inspirerende boeken die lekker weglezen en super veel waarde leveren!

Wij raden deze boeken iedere startende ondernemer aan aangezien het ons ook heel erg geholpen heeft onze onderneming, mindset en persoonlijke leven naar een hoger niveau te tillen. Hieronder hebben wij alle links voor je op een rijtje gezet! Bekijk voor jezelf welke boeken jou gaan helpen om jouw doelen te bereiken!

De top 10 beste boeken!

Voor persoonlijke en financiële ontwikkeling. Bestel ze hieronder!

1. Denk Groot & Word Rijk

2. Rijke Pa, Arme Pa

3. Master Your Mindset

4. De Lean Startup

5. Een Werkweek Van 4 Uur 

6. De Rijkste Man Van Babylon

7. The 7 Habits Of Highly Effective People

8. The Miracle Morning

9. Click Millionaires

10. The $100 Startup

Laat ons vooral weten welk boek jij bestelt hebt!

Dit delen:

Geef een reactie